Csúnya pulcsis akció és ünnepi fények a MOL-kúton

Tudtad, hogy a Kerepesi úti töltőállomáson péntekenként ajándékot kapnak a karácsonyi pulcsis vevők?

A MOL karácsonyi fényekbe öltöztette a Kerepesi úti töltőállomást és a hozzá tartozó Fresh Cornert. Az ünnepi dekoráció és a karácsonyi csúnya pulcsis akció az egész adventi időszakban vár!

Az amerikai hagyományokat követve az adventi időszakra kívül-belül feldíszítették a MOL-töltőállomást. Nem is akármilyen erőbedobással: a helyszínen egy egész napon keresztül nyolc dekoratőr dolgozott azon, hogy a mintegy 40 ezer darab fénypont a helyére kerüljön. Az 5 méteres, egyedi Fresh Corner mikulást, a tetőről lelógó fénydekorációt és a masnikat emelőkosaras daru és egy 6 méteres állvány segítségével helyezték el. A különböző dekorációs elemeket, a karácsonyfa díszeit, a rénszarvasokat pedig négy héten keresztül készítették.

Nézd meg galériánkat, és ha van lehetőséged az ünnepi rohanásban beugrani a töltőállomásra, akkor lesd meg az ünnepi dekorációt. Sőt, ha péntekenként csúnya pulcsiban térszbe be a Kerepesi úti kútra, akkor egy meleg italra, egy teára vagy kávéra is a Fresh Corner vendége vagy! Az pedig már csak hab a tortán, hogy a fénykamionná varázsolt MOL-tankautó is a helyszínen található péntek esténként.

A karácsonyi MOL-kút képekben:










AMI MÉG ÉRDEKELHET