Kalandra fel, Magyarország! – országjáró játék az egész családnak

Keressetek fel minél többet a játékban szereplő 50 látnivalóból, gyűjtsétek a pecséteket és a Multipontokat a MOL-kutakon, és nyerjetek százezer vagy egymillió forint értékű Multipontot!

kalandrafel

Indulhat a családi kaland? Szóljon ez a nyár Magyarország felfedezéséről, kalandozzunk együtt, kalandozzunk biztonságban!

Élményekben gazdag nyarat!

Ez a nyár sokunk életében más lesz, mint szokott, és egészen biztosan más lesz, mint azt pár hónappal ezelőtt gondoltuk. Egy azonban biztos: élményekben senki sem szenved hiányt, aki kész útra kelni, és minél többet felfedezni hazánk szépségeiből. Mert az ország „visszavár" minket, ez a nyár Magyarországról szól. A folyóinkról, a tavainkról, a végtelen mezőinkről, erdeinkről, épített és természet alkotta kincseinkről – számtalan olyan látnivalóról, amelyekről talán már hallottunk, de mindig csak legyintettünk: „Persze, oda is elmegyünk, de előtte még...". Ezen a nyáron nincs több „előtte még", ideje útra kelni. Hazánk és az utazás élményének megismertetése és megszerettetése minél többekkel – magyar nagyvállalatként és mobilitási szolgáltatóként ez szívügyünk, ahogy az is, hogy ezek az utazások a lehető legnagyobb biztonságban teljenek.

„Úgy döntöttünk, a családok nyári utazásaihoz megannyi ötletet és egy nagy közös játék keretében további motivációkat is adunk, mindemellett a játék aktív részeseiként töltőállomásaink biztos pontként várják a kalandorokat."

Fotó: Getty Images

Arborétumok, vadasparkok, kastélyok, várak, állatkertek, barlangok, erdei vasutak... csak néhány a Kalandra fel, Magyarország! küldetéseinek helyszínei közül, amelyek sokszor kivételes kedvezményeket kínálnak, és amelyeket felkeresve hazánkról egyre többet tudhat meg az egész család – miközben az együtt töltött idő értékké és maradandó élménnyé válik. Tehát: miről is szól pontosan a Kalandra fel, Magyarország? Minél többet utazni, minél többet bejárni az 50 megadott helyszín közül az ország legkülönbözőbb pontjain, a látogatásokat követően pecséteket gyűjteni a kijelölt MOL töltőállomásokon, majd átvenni a garantált nyereményeket és izgulni a sorsoláskor, ahol többek közt 1 millió Multipont is gazdára talál. Szóljon ez a nyár Magyarország felfedezéséről, kalandozzunk együtt, kalandozzunk biztonságban!

Játék az egész családnak!

Fotó: Getty Images

A család élménygyűjtő országjárásáról, hazánk játékos felfedezéséről. Összesen 50 izgalmas desztinációt gyűjtöttünk össze szerte az országban, reméljük, minél többet meglátogattok közülük. A játék lebonyolításához pedig kijelöltünk 62, a látványosságokhoz közeli töltőállomást.

A cél?
A játék időtartama alatt (2020. július 1. – szeptember 30.) minél több küldetés teljesítése. Egy küldetés akkor teljesül, ha a játékban szereplő töltőállomások valamelyikén Multipont kártyát használva tetszőleges értékben vásároltok.

Mely töltőállomásk vesznek részt a játékban?
A pontos kútlistát és az 50 desztinációt a kiadvány közepén lévő térképen, a mol.hu/kalandrafel weboldalon és a MOL GO applikációban találjátok.

Miért jó a küldetéseket teljesíteni?
Egyrészt a közös felfedezés élményéért, másrészt mert minél több küldetést teljesítetek, annál több garantált nyereményhez juthattok, és annál nagyobb az esélyetek a nagyobb értékű díjak bezsebelésére. Az ajándék Multipontok a megadott számú teljesítés után automatikusan jóváíródnak a kártyátokon.

Melyek a játékban való részvétel feltételei?
Ha már multipontosok vagytok, akkor ahhoz, hogy részt vegyetek a sorsolásban és hozzájussatok a nyereményekhez, iratkozzatok fel a személyre szabott kedvezményekre1) (a MOL GO applikációban vagy a multipont.hu oldalon).

Ha nem vagytok még multipontosok, érdemes letölteni a MOL GO applikációt, amelyen belül könnyen regisztrálhattok, segítségével gyorsan megkereshetitek a játékban részt vevő töltőállomásokat, és a felületen a játékkal kapcsolatos érdekes tartalmakat is találtok.

Miket nyerhettek a küldetések teljesítésével?

  • 3 teljesítés után: 20 Ft/liter prémium üzemanyagkedvezmény
  • 5 teljesítés után: 500 Ft értékű ajándék Multipont
  • 7 teljesítés után: 1000 Ft értékű ajándék Multipont + részvétel a kiemelt nyeremények sorsolásán
  • 10 teljesítés után: 1500 Ft értékű ajándék Multipont és dupla esély a nyereménysorsoláson

Kiemelt nyeremények:

  • 10 db 100 ezer Ft értékű Multipont
  • 1 db 1 millió Ft értékű Multipont

A játék menete lépésről lépésre

  1. Fogjátok a MOL-kutakon ingyenesen elérhető Kalandra fel, Magyarország! magazint, és indulhat az országjárás!
  2. Ha a küldetés helyszínére értetek, a pénztárnál mindig mutassátok fel a Multipont kártyátokat vagy a magazinban lévő pecsétgyűjtőt! Ez sok helyen kedvezményes belépőt vagy apró ajándékot érhet! Hogy hol és mit, azt a részletes helyszínleírásoknál találjátok.
  3. Miután végeztetek a kiválasztott programmal, egy frissítő biztos jól jön. Térjetek be a játékban szereplő 62 MOL-töltőállomás bármelyikére, ahol tetszőleges vásárlási értékkel használjátok a Multipont kártyátokat. Ezzel teljesült is egy küldetés!
  4. Folytassátok az élménygyűjtést újabb helyszínek felkeresésével!
  5. A teljesített küldetések számáról és az elért kedvezményekről hetente tájékoztatunk Titeket e-mailben, és az ajándék pontokat is hetente automatikusan jóváírjuk (kérjük, ellenőrizzétek, hogy jó e-mail-címet adtatok-e meg a Multipont programhoz).
  6. A 7. multipontos küldetés teljesítésekor a kiemelt nyeremények sorsolásába is automatikusan bekerültök, így esélyessé váltok a10db 100ezerFt értékűésaz 1 db 1 millió Ft értékű Multipont megnyerésére.

Extra családi kedvezmények

Ha erre hajtotok, akkor keressétek a pecsétgyűjtő füzetet a Kalandra fel, Magyarország! magazinban! A játékban részt vevő töltőállomásokon tett látogatásotok alkalmával kérjetek pecsétet a MOL-os kollégáktól! Ha összegyűlt 7 különböző pecsét 7 különböző kútról, az utolsó pecsételéskor adjátok le az igazolószelvényt! Ekkor ajándékba kaptok egy MOL-kuponfüzetet, izgal- mas kedvezményekkel. Ha tovább folytatnátok a pecsétgyűjtést, vegyetek el a kúton egy újabb magazint, benne egy friss gyűjtőfüzettel!

AMI MÉG ÉRDEKELHET