Kukkants be Justin Timberlake exkluzív klubjába!

Justin Timberlake nashville-i háromszintes The Twelve Thirty Clubja igazán nagy dobás.

Fotó: Facebook

Justin Timberlake elképzelése egy olyan szórakozóhely volt, ahol enni, inni és mulatni is lehet; olyan környezetben, mintha visszacsöppentünk volna a 30-as éves Amerikájába. A zenész terve sikerült: egy gyönyörű, háromszintes art déco klubot nyitott Nashville-ben.

Nashville mindig is népszerű volt azok körében, akik szeretnek élő zenére klubokban szórakozni. A The Twelve Thirty Clubbal pedig pont ez a tulajdonosok célja – olyan elit szórakozóhelyet szerettek volna létrehozni, ahol a vendégek eltöltik az egész estét. Egy helyen fogyaszthatják el a luxusvacsorájukat és hallgathatják közben sztárzenészek koncertjeit vagy színházi előadásokat nézhetnek.

Modern klasszikus

Fotó: Instagram

A klub áprilisban nyitott meg egy földszinti bárral – a The Honky Tonkkal – az Upper Broadway-n, majd folyamatosan építették, bővítették, azaz a fölötte lévő két szintből egy koncert- és tánchelyiséget és egy tágas éttermet varázsoltak, ahol még szeparált boxok is vannak.

Gatsby kedvenc helye lenne

Fotó: Facebook

A bár után nyáron megnyílt egy 50 fős befogadóképességű cocktail lounge, amely már csak klubtagok számára érhető el, és most lett kész a második emelet, ahol a 400 férőhelyes Super Club várja a vendégeket, egy hozzá tartozó exkluzív tetőbárral.

Komfort és luxus

Fotó: Instagram

Bársony és kristálycsillárok várják azokat, akik szeretnének zárt, elit klubban bulizni. Az enteriőrön kívül a gourmet étlap és az italkínálat is arról árulkodik, hogy Timberlake nem a spontán betérő partiarcokat akarja megfogni, hanem szeretne egy fix tagsággal rendelkező elitklubot, ahova csak kevesen juthatnak be.

Különleges hely

Fotó: Instagram

Timberlake azt nyilatkozta a megnyitón, hogy Nashville egy nagyon különleges város, és a klub is szeretne új felfedezetteket megmutatni a színpadon, akiknek ez a hely lehet az ugródeszkájuk. A berendezést kialakításakor a 19. század csillogó art déco irányzatát ötvözték a modern vonalakkal, ahol a dizájn mellett a funkcionalitás is fontos szerepet kap.

Az Upper Broadway kincse

Fotó: Instagram

„Nashville semmihez sem hasonlítható. Sammel azt szerettük volna, ha a The Twelve Thirty Club kiállna és ünnepelné a különböző embereket és kultúrákat, amelyek ezt a várost olyan különlegessé teszik – mondta Timberlake a megnyitón. – A városnak sajátos a stílusa és kifinomult, összetéveszthetetlen az energiája, amelynek a zene az alapja. Az Upper Broadway meghatározó klubja akarunk lenni, megmutatni, hogy milyen potenciál rejlik ebben a városrészben. Nagyon jó látni, hogy mindez összejött végre."

AMI MÉG ÉRDEKELHET