Beutazási szabályok egyetlen interaktív térképen

A KLM új szolgáltatása folyamatosan követi az új szabályozásokat, hogy pontosan tudjunk tervezni.

Fotó: Shutterstock

Ha gyakorlott utazó vagy, akkor pontosan tudod, hogy most mennyire sok információt kell begyűjteni ahhoz, hogy utazást szervezzünk, jegyet és szállást foglaljunk. Ha pedig régen utaztál már, még inkább sokkolóan hat, hogy hány szempontot kell figyelembe venni. A holland KLM légitársaság az új szolgáltatásával az utasainak szeretné könnyebbé tenni ezeket az előkészületeket.

A KLM online, interaktív térképe a Where can I fly to? nevű szolgáltatás. A KLM hálózatán elérhető összes ország szerepel az adatbázisban. Ha belépsz az oldalra, és beírod, mi lenne az indulási ország, melyek az oltásaidra vonatkozó adatok, akkor nemcsak a KLM járataira ad találatot, hanem az adott ország összes beutazási szabályát is megmutatja. A részletes előírásokhoz a KLM TravelDoc oldalra irányít át.

Az oltások és járványszabályok alapján színkódokat ad meg az adatbázis, amely alapján tudunk választani az úti célok közül. Ahogy a képen is látszik a sötétzöld jelzés azt jelenti, hogy nem szigorúak a beutazási szabályok, a halványzöld részeken közepesen szigorúak, a sárga országokban szigorú és a piros területekre nem lehet most beutazni.

A holland légitársaság oldalára érdemes regisztrálni, mert rendszeresen vannak akciós kampányaik, amivel ösztönözni szeretnék az utazókat, hogy a járvány ellenére is bátran repüljenek, hiszen, ha betartanak minden szabályt és be vannak oltva, akkor biztonságosan utazhatnak a világban.

Szigor és minőség

A KLM nagyon komolyan veszi a járványhelyzetet és azt szeretné, ha az utasaik náluk a legnagyobb biztonságban lennének. A légitársaságok közül náluk a legszigorúbban a szabályok, amelyeket az Apex minőségbiztosító a legnagyobb presztízsű elismeréssel, gyémánt fokozattal illet.

AMI MÉG ÉRDEKELHET