Késik a járatod? Várakozz ingyen a VIP-ben!

Utasbiztosítás mindenképp kell, akkor miért ne választhatnál olyat, amihez jár a VIP?

Fotó: Shutterstock

Idén nyáron extra biztosítási csomagot válthatunk a vakációhoz: olyat, amelyhez prémium ellátást kaphatunk a repülőtéren. Lássuk be, ez a jelenlegi kaotikus légi közlekedésben igen jól jöhet!

2022 nyarán különleges bánásmódban részesülhetnek, akik a Cherrisk biztosítást választják repülős utazásukhoz és két óránál többet késik a járatuk. Ha pedig kényelmesebben is túljuthatunk egy hosszú csatlakozási időn vagy járatkésésen, akkor miért ne választanánk a könnyebet?

A legtöbb repülőtéren jelenleg nincs elég személyzet, de olyan is előfordul, hogy éppen sztrájkolnak a reptéri dolgozók, ennek köszönhetően pedig rengeteg a járatcsúszás és -törlés, ami megnehezíti az utazást, továbbá lehetetlenné teszi, hogy időben átszállhassunk, így kiszámíthatatlanná válik az egész utazás. Ehhez az új, kaotikus helyzethez igazította az egyik biztosító a nemzetközi utasbiztosítását.

Fotó: Shutterstock

A Cherrisk online biztosítás egy új és hasznos szolgáltatással szeretne javítani utazási körülményeinken: a Cherrisk Lounge Access limitált ideig érhető el, és bár a biztosító azt nem tudja garantálni, hogy járatunk időben induljon, a várakozást képes sokkal komfortosabbá varázsolni. Mit jelent ez pontosan? Akik a Cherrisk oldalán kötnek utasbiztosítást külföldi utazásukhoz, a Lounge Access-szel (két óránál hosszabb járatkésés esetén) ingyen használhatják az adott reptér VIP-váróját, és ott prémium körülmények között tölthetik el az indulásig hátralévő időt.

Ingyenes plusz

A szolgáltatásban az a legjobb, hogy nem kell felárat fizetni érte, hiszen most korlátozott ideig jár a nemzetközi utasbiztosításhoz, csak regisztrálni kell hozzá a Cherrisk oldalán leírtak szerint, és már meg is kaphatod a legközelebbi utazásod alkalmával ezt az extraszolgáltatást. Ha regisztráltál, akkor késés esetén automatikus üzenetben érkezik egy link, amivel igényelheted a VIP-váróhoz szükséges belépőkódot.

Ha nincs VIP-váró

Ha az adott repülőtéren nincsen VIP lounge, akkor is jól jársz, hiszen, ha négy óránál többet késik a géped, akkor a számlával igazolt költségeket (50 ezer forintig) az utasbiztosítás fedezi. Az új szolgáltatás mellett megmaradtak a régiek is, tehát jár a biztosításhoz csomag- és balesetbiztosítás, és akkor sem kell aggódnunk, ha pozitív lesz külföldön a PCR-tesztünk és karanténba kényszerülünk.

További infókat itt találsz.

AMI MÉG ÉRDEKELHET