Drága volt a repülőjegy, inkább 2 hónapig gyalogol Ibizára egy brit férfi

Bízik benne, hogy időben odaér majd.

ibiza
Bár az El Camino zarándokútját már sokan végigjárták, azt valószínűleg kevesen mernék bevállalni, hogy gyalog induljanak nyaralni egy külföldi országba. A 21 éves brit fiatal, Henry Moores viszont meglátva az ibizai repülőjegyek árát pontosan erre adta a fejét. A tervek szerint éppen a partiszezon kezdetére fog megérkezni.


Henry Moores brit fiatal egyik nap úgy döntött, ráír Istagramon a népszerű ibizai klub, az O Beach Ibiza tulajdonosára, Wayne Linekerre:

„Szia Wayne, ha válaszolsz erre az üzenetre, akkor gyalog elsétálok otthonról Ibizára”

Meglepetésére a klubtulajdonos válaszolt neki, mi több, Instagramján egy közös videóban fejezte ki támogatását a fiatal „őrült” ötlete iránt, és megígérte, hogy Ibizán is összefutnak majd egy-két italra. A találkozásra egyébként Londonban került sor.

Moores ebben elmagyarázza; a tervek szerint március másodikán fog majd elindulni a 2325 kilométeres túrára.

Ibizára is biztosan sokan érkeznek majd: Rekordév Spanyolországban: ebbe a régióba utazott a legtöbb turista

A fiatalnak mellesleg nem ez az első nagyszabású sétája. Legutóbbi projektje során 20 ezer fontnyi (nagyjából 9,1 millió forintnyi) adományt gyűjtött össze úgy, hogy szülővárosától, Macclesfieldtől egészen Párizsig sétált.

„Úgy gondoltam, hogy egyszerűen elsétálok Ibizára úgy, miközben egyszerre gyűjtök pénzt egy jótékonysági szervezetnek és találkozok Wayne Linekerrel. Beszéltem vele és még a lakására is eljutottam, ami elképesztő”

– olvashatók a fiatal szavai a Mirror cikkében.

Az ibizai zarándoklat várhatóan két hónapig fog tartani, az Moores pedig Franciaországon és Spanyolországon keresztül fog gyalogolni. A szigetre kompokkal utazik majd, merész ötlete pedig annyira tetszett barátainak és családtagjainak, hogy megérkezését követően több mint 15 fő fogja őt várni.

Ugyan ahhoz, hogy minden a tervek szerint alakuljon, Mooresnak napi közel 40 kilométert kell sétálnia, a fiatal viszont egyáltalán nem tart attól, hogy Ibizára érve nem lesz elég energiája a bulizáshoz.

Mondjuk Spanyolország bekeményített: Spanyolország buliszigete harcba szállt az ittas turistákkal

Úgy tudni, hogy május másodikai érkezését követően Lineker pár sztárismerősét is meghívja majd, azt pedig, hogy melyik jótékonysági szervezeteknek adományozhatnak majd azok, akik hozzájárulnának őrölt projektjéhez TikTok-profilján fogja közölni.

Kövessétek a közösségi csatornáinkat is, így nem maradtok le folyamatosan frissülő tartalmainkról: Drive Magazine néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!

AMI MÉG ÉRDEKELHET