Ezért tedd be a cipődet a hotel széfjébe! + 5 utazási tipp

A légiutas-kísérő 6 tanácsa, ami neki is segít utazás közben.

hotelszoba szef tippek
Fotó: Shutterstock

Fogadd meg Esther, a KLM légiutas-kísérőjének tippjeit! A stewardess TikTok-videókban szokta bemutatni, milyen az élete, milyen tanácsai vannak a többi utazónak. A közel 170 ezer követővel rendelkező influencer egyik videójában olyan utazási ötleteket mutat, amiknek bizonyára te is nagy hasznát veszed majd a következő utadon.

Ki lehetne hitelesebb egy utaskísérőnél, aki hivatásból utazik hetente 2-3 alkalommal is, és aki többet ébred szállodai szobákban, mint a saját otthonában a munkája miatt? Esther (@esthersturrus néven találod meg Instagramon és TikTokon) videóiban nemcsak azt követheted végig, milyen az élete, a hétköznapjai, a szépségápolási rutinja, hanem sokszor oszt meg velünk igen praktikus utazási tippeket is. Legújabb – virálisan nagyon erős – TikTok-jában 6 nagyon egyszerű travel hacket láthatunk, amiben azt mutatja meg, milyen praktikus ötletekhez folyamodik a szállodai szobában:

  • Kiderül, mire jók még a szállodai szobában felszerelésként kínált eszközök.
  • Hogyan sötéti be teljesen a szobát, hogy rendesen ki tudja pihenni magát két hosszú repülőút között.
  • Hogyan tölti az usb-s eszközeit, ha nincs megfelelő aljzat a hotelszobában.
  • Mire használja a zuhanysapkát a tusoláson kívül.
  • Mit csinál, hogy ne felejtse a fontos iratait, személyes holmijait a szobában, ha sietve indul.
  • Mit tesz az elektromosságot biztosító kártya helyére.

Lesd el te is Esther instant utazási tippjeit te is!

www.tiktok.com

Do you have more tips? 💙✈️ #tips #hotel #hotelhacks #hacks #myklmmoment #klm #klmcrew #crewklm #klmairlines #klmroyaldutchairlines #flightattendant #stewardess #workingmode #cabincrew #cabincrewlife #cabincrewgirls #flightattendantlife #aviationlife #aviation #uniform #royalbue #trend #viral #viralvideo #fyp

Ha érdekelnek még utazási tippek, mindenképp olvasd el, mi az a 10 dolog, amit le kell ellenőrizni a szállodai szobában érkezéskor, vagy fogadd meg Meghan Markle travel hackjeit is!

AMI MÉG ÉRDEKELHET