Ha szeretsz biciklizni, töltsd le ezt az appot!

Fotó: Shutterstock

A Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (Maketusz) ingyenesen letölthető, biciklis applikációja, a Kerékpárosbarát minden lényeges információt tartalmaz, amire egy hazai bringásnak szüksége lehet.

A Kerékpárosbarát alkalmazás rengeteg funkcióval rendelkezik, és tényleg széleskörű segítséget nyújt, az alkalmazás információival sokkal könnyebben tudunk bringás túrát szervezni Magyarországon, mint eddig bármikor.

A hasznos app megmutatja:

  • a vízvételi helyeket,
  • a bringás pihenőhelyeket,
  • a telepített szervizpontokat,
  • az e-bike töltőpontokat,
  • a közmosdókat,
  • a kerékpárboltokat és kölcsönzőket.

Kaja, kultúra, szállások

Fotó: Shutterstock

A praktikus, kerékpáros funkciókon kívül vendéglátóhelyeket és szállásokat is böngészhetünk azon az útvonalon, amerre tervezzük a kirándulást. Egyszerre tudunk programot szervezni és étkezési lehetőségek közül válogatni, sőt nehézségi fok (kezdő, haladó) alapján is kiválaszthatjuk a nekünk legjobban megfelelő útvonalat. "A térképen több száz minősített vendéglátóhelyet, szálláshelyet és élményattrakciót találsz, ahol adott a szervizlehetőség, a biztonságos kerékpártárolás, a kulacstöltés vagy a telefontöltés lehetősége" – írják az applikáció oldalán.

A Maketusz a kerékpáros-barát helyeket évek alatt összegyűjtötte a weboldalán, de a szervezet most az összes hasznos információt belevarázsolta egy applikációba, amelyet ingyenesen letölthetünk a Google Play-ből és az Apple Store-ból.

AMI MÉG ÉRDEKELHET