3 napig újra az ínyenceké a Millenáris park

Május 27-29. között újra megrendezik a Gourmet Fesztivált.

Fotó: Gourmet Fesztivál

2022 májusának utolsó hétvégéjén újra jelentkezik az ország és a régió legnagyobb gasztronómiai ünnepe, az OTP Gourmet Fesztivál. Felkészültél a sok finomságra és isteni borokra?

Két év szünet után, idén tizedik kiadásával indul újra a minőségi gasztronómia háromnapos ünnepe. A jubileumi esemény főszereplői idén is az ország legjobb éttermei, cukrászdái, borászatai, sör- és pálinkafőzdéi. Az óriási szabadtéri kóstolón túl, a Gourmet Akadémia helyszínen sztárséfekkel és megismételhetetlen programokkal várják a tanulni és szórakozni vágyókat. Mivel a fesztivál éppen a gyereknapi hétvégére esik, ebből az alkalomból a kicsik számára külön meglepetésekkel is készülnek a szervezők.

Gasztronómiai örökségünk

Fotó: Gourmet Fesztivál

A 2022-es fesztivál témája, az örökség és központi eleme régi fűszerünk, a borsikafű. Olyan Michelin-csillagos kiállítóknak is lesz standja az OTP Gourmet Fesztiválon, mint a Babel Budapest, a Borkonyha, a Costes Restaurant, a Costes Downtown vagy az Essência Restaurant. De a távol-keleti konyha rajongói is találnak majd maguknak ínycsiklandó fogásokat, hiszen kint lesz a Wang Mester kínai konyhája, a 101 Bistro, az Ensō és a Yama Budapest is.

Az esemény Budapesten, a szokásos helyszínen, a Millenáris parkban lesz. A 14 év alatti gyerekeknek ingyenes a fesztivál, de belépéskor váltsunk nekik gyerek karszalagot, és írjuk rá a kicsi nevét és a kísérő telefonszámát.

A fesztivál területére szelíd háziállatok is beléphetnek: „Barátságos háziállatok (értsd: kutyák, vadászgörények, kis rágcsálók) behozhatóak az OTP Gourmet fesztivál területére. A háziállatokkal kapcsolatos további információkat ITT találod." – írják a szervezők a honlapon.

További infókat és jegyvásárlási lehetőséget a fesztivál hivatalos oldalán találsz.

Egy kis ízelítő utolsó, 2019-es Gourmet Fesztiválról:

youtu.be

OTP Bank Gourmet Fesztivál 2019 - hivatalos Aftermovie
AMI MÉG ÉRDEKELHET