5 hedonista glampinghely Európában

A glamping a szállodák kényelmét ötvözi a kempingezés természetélményével és bohémságával.

A 21. század nomádjainak igényeire fejlesztett új, trendi pihenési forma a fapados megoldások helyett full extrás, vagány ötletekkel hódít! Ezúttal európai glampingeket mutatunk!

Garden Village Resort, Szlovénia

www.instagram.com

Login • Instagram

A létesítmény a gyönyörű Bledi-tótól 300 méterre fekszik. A varázslatos kertben elhelyezett 6 glamping sátor lakói a természetvédelmi területen való napi túrázás után este a szabadtéri forró vizes fakádban lazíthatnak. Az egyenként négyszemélyes sátrak egy családi ház komfortfokozatával érnek fel: franciaágy, ülőgarnitúra, a galérián hálószoba, légkondicionáló és televízió. Ha csendes elvonulásra vágyunk, és a víz csobogására aludnánk el, akkor válasszuk a patak fölé épített mini faházat.

Cím: Cesta Gorenjskega odreda 16., 4260 Bled
Árak: 270 eurótól
Infók:
gardenvillagebled.com

Ferianparadies Natterer See, Ausztria

www.instagram.com

Login • Instagram

Az Innsbruck melletti festői Natterer-tó partján elterülő kempingparkban megtapasztalhatjuk a hamisítatlan tiroli ven- dégszeretetet. A helyszín az erdei és a vízparti nyaralás előnyeit kombinálja. A natúr dizájnnal kialakított változatos alvókapszulákhoz és fakuckókhoz luxusfürdőszoba tartozik, a vízi parkban pedig csúszda, hinta és strandröplabda vár, de akár szörfdeszkát is kölcsönözhetünk.

Cím: Natterer See 1., 6161 Natters
Árak: 85 eurótól
infók:
www.natterersee.com

Glamping Hub, Szlovénia

www.instagram.com

Login • Instagram

A fenyőerdők ölelésében kialakított, szafari tematikájú glamping sátrakat a híres alpesi város, Kranjska Gora közelében találjuk. Az érintetlen természeti környezetben minden adott a tűzrakáshoz, grillezéshez vagy a romantikus elvonuláshoz. A sátrak faágakból készített masszív bútorai csak tovább fokozzák a rusztikus hangulatot.

Cím: Borovška cesta 62., 4280 Kranjska Gora
Árak: 168 eurótól
Inók: www.naturaecocamp.si/en/
www.naturaecocamp.si/en/

Camping & Glamping, Szlovákia

www.instagram.com

Login • Instagram

A természettel való érintkezés felemeli a lelket – erre a gondolatra épül az egyedülálló kempingélményt nyújtó dél-szlo- vákiai szálláshely, ahová azokat várják, akik nem félnek közel kerülni az erdő vadvilágához. Az erdő közepére tervezett boltíves sátrakhoz saját magasterasz tartozik, ahonnan megleshetjük az őzeket, rókákat, vaddisznókat, és háborítatlanul pihenhetünk Budapesttől mindössze kétórányi autózásra.

Cím: Veľký Krtíš (Nagykürtös) közelében, Bystrica (Besztercebánya) kerület
Árak: 70 eurótól
Infók:
www.campingslovakia.eu/hu/

Glamping Canonici di San Marco, Olaszország

www.instagram.com

Login • Instagram

A Velencéhez közeli Miranóban található létesítmény egyedülálló dekorációjával legalább annyira hódít, mint különleges természeti környezetével. A szállás a butikhotelek igényességét ötvözi a kempingek szabadságával. A luxus glamping sátrakat az olaszokra jellemő rafinált ízléssel alakították ki: 17. századi, kovácsoltvasból és fából készült csillárok, kőből faragott mosdó, antik hatást kelő bútorok és szófaágyak varázsolják el a látogatót. A szabadban található bambusz kertigarnitúra pedig tökéletes helyszínt kínál egy laza, gyertyafényes vacsorához.

Cím: Via Accopè Fratte 14., 30035 Mirano
Árak: 120 eurótól
Infók:
www.glampingcanonici.com/en

AMI MÉG ÉRDEKELHET