Friss hó vár Eplényben!

Végre elérkezett a síszezon első napja itthon is, hétvégén már a Síaréna pályáin csúszhatunk.

Fotó: Getty Images

Épp a napokban írtunk arról, hogy egyelőre csak itthon vehetjük birtokba a sípályákat, hiszen külföldre nem mehetünk még egy ideig sportolni, szórakozni, így nagyon örültünk a hírnek, hogy Eplényben már szép fehér minden.

Péntektől vasárnapig reggel 9-től este 7-ig tart majd nyitva az eplényi Intersport Síaréna. Eddig 2 tanulópályán lehet csúszni, és üzemel a síkölcsönző, a síiskola, valamint felvonó és a T1, illetve a T2 oktatólift is.

Az eplényi sípálya üzemeltetői így fogalmaztak december 3-án a sípályákról és a biztonsági előírásokról:

„Az egyes számú sípályánkat és a T2-es tanulópályát átlagosan 60 cm-es hóréteggel ma 11:00-kor megnyitjuk. Társaságunk gondoskodik arról, hogy a sípályán és a kiszolgáló létesítményeknél ne alakulhasson ki tömeg, hogy mindenki biztonságban legyen az intézkedéseink betartása mellett. Felügyeletünk alatt átlagosan legalább 20 négyzetméter jut majd egy-egy látogatóra a pályákon, a szabad levegőn. Tehát a távolságtartással nem lesz probléma. A biztonság maximalizálása érdekében extra fertőtlenítőpontokat helyeztünk ki a sípálya területén."

A pálya területén és a felvonókon kötelező természetesen az orrot és a szájat takaró maszk, valamint a kesztyű használata is.

Hogy milyen most a pálya? Mutatjuk a képeket!

Fotó: Facebook


Fotó: Facebook


Fotó: Facebook


Fotó: Facebook


AMI MÉG ÉRDEKELHET