Fesztiválozz kedvezményes bérlettel a Művészetek Völgyében és a Kerekdombon!

Az 5 vagy 10 napos bérletek árából MOL Move-tagsággal 10% kedvezményt kaphatsz.

A MOL Nagyon Balaton programsorozat keretében július 21–30. között zajló Művészetek Völgye a tőle megszokott varázslatos hangulattal és több mint kétezer programmal várja idén a művészetkedvelőket. Ha szereted a Balaton-felvidéket, Kapolcs környékét, elvarázsol ez a táj és szereted a művészetet, akkor ott a helyed, MOL Move-tagként most kedvezményes bérlettel! Ráadásul nemcsak nyárra, de kora őszre is marad program: a kedvezmény a tállyai Kerekdomb Fesztivál bérleteire is érvényes.

Irány Kapolcs!

Egy újabb indok, amiért megéri MOL Move-tagnak lenni. Most az online megváltott 5 és 10 napos Művészetek Völgye-bérleteket 10%-os kedvezménnyel szerezheted meg június 6-tól a jegy- és bérletértékesítés végéig, de legkésőbb július 21-ig. Az ország egyik legnépszerűbb fesztiválja idén új helyszínekkel és elképesztően sok, 2200 programmal vár. A 32. Művészetek Völgye fesztiválon még több színház és gyerekprogram, irodalom és kiállítás tölti meg élettel július 21. és 30. között Kapolcs, Taliándörögd és Vigántpetend udvarait. A zenei előadók között lesz Quimby, Csík zenekar Presser Gáborral és Karácsony Jánossal, Bagossy Brothers Company, Punnany Massif, Carson Coma, Bëlga, Aurevoir., Blahalouisiana, Bohemian Betyars, Budapest Bár, Esti Kornél, Irie Maffia, Hiperkarma, Margaret Island, Lóci Játszik és Vad Fruttik is. A vigántpetendi Cirque du Tókertben lép fel többek között Zorán, Dés László és Kern András, valamint a 30 éves Danubia Zenekar is. A Recirquel újcirkusz-társulat Solus Amor című előadásával érkezik, a Duda Éva Társulat Mirror című darabját hozza el, a Feledi Project-től pedig a Car(wo)men című táncszínházi előadást láthatjuk majd. A Cirque du Tókertben minden nap új trükköket tanulhatunk a Firebirds társulat tagjaitól a kézenállástól kezdve a zsonglőrködésig.

Szeptemberben a Kerekdomb Fesztivál vár

Hogy ne csak a nyár teljen programdúsan, arról a szeptember 15–17. között Tállyán megrendezésre kerülő Kerekdomb Fesztivál gondoskodik. A tokaji szőlőskertek övezte, zenével, sporttal, borral, kultúrával érkező rendezvényre az online megváltott háromnapos bérletek, illetve napijegyek árából szintén kedvezmény jár a MOL Move-tagoknak, amely június 6-tól a jegy- és bérletértékesítés végéig, de legkésőbb szeptember 17-ig érvényes.

Milyen programok várhatók?

Az idei Kerekdomb Fesztivál fellépői között már biztosan ott lesz az Elefánt, a 30Y, a Parno Graszt, a Follow The Flow, az Ivan & The Parazol és Palya Bea. Már ennyi is elég lenne, de ott vannak még Tállya varázslatos dűlői, ahol zenével, színházzal, irodalommal, aktív programokkal, finom borokkal és falatokkal merülhetsz el az ősz első napjaiban.

A KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI:

Művészetek Völgye:

  • MOL Move tagság. (Ha még nincs is tagságod, az applikáció letöltésével azonnal jogosulttá válsz.)
  • A Művészetek Völgye a 2023.07.21-07.30. között megrendezésre kerülő fesztiváljára az online megváltott 5 és 10 napos bérletek árából 10% kedvezményt biztosít a következő promóciós kód felhasználásával: VOLGY23-5NAP (5 napos bérlethez) és VOLGY23-10NAP (10 napos bérlethez)
  • A kedvezmény 2023.06.06.-tól a jegy- és bérletértékesítés végéig, de legkésőbb 2023.07.21.-ig érvényes.
  • Bérletet a Művészetek Völgye honlapján tudsz venni.

Kerekdomb Fesztivál:

  • MOL Move tagság. (Ha még nincs is tagságod, az applikáció letöltésével azonnal jogosulttá válsz.)
  • A Kerekdomb Fesztivál 2023.09.15-09.17. között megrendezésre kerülő rendezvényére az online megváltott háromnapos bérletek, illetve napijegyek árából 10% kedvezményt biztosít a következő promóciós kód felhasználásával: KEREK23
  • A kedvezmény 2023.06.06.-tól a jegy- és bérletértékesítés végéig, de legkésőbb 2023.09.17.-ig érvényes.
  • Bérletet a Kerekdomb Fesztivál honlapján tudsz vásárolni.
Ha további Drive Selection ajánlatokra is kíváncsi vagy, akkor rendszeresen térj vissza az oldalunk Drive Selection menüpontjára, hogy lásd a legfrissebb kedvezményeket!
AMI MÉG ÉRDEKELHET