200 magyar koncertet élvezhetsz az otthonodban!

A Raktárkoncert garantáltan új és biztonságos élmény a szórakozásban.

Fotó: Getty Images

Az idei év a kikapcsolódásunk lehetőségeit is szűkre szabta, és a szórakoztatóiparnak is új utakat kellett keresnie, hogy eljusson a közönséghez. Így valósult meg a Raktárkoncert-sorozat, amivel mindannyian jól járunk.

A Lounge Group ügynökség jóvoltából számos értékes könnyűzenei tartalom vált elérhetővé: szeptember 21-től november végéig összesen 200 magyar előadó koncertjét töltik fel a Raktárkoncert oldalára. Hogy teljesen biztonságosak legyenek a felvételek, a stáb különleges raktárépületekben veszi fel a videókat, amelyek során színpadra álltak zenészlegendák, fesztiválzenekarok, világzenei előadók és a mulatós műfaj jeles képviselői is – egyenként 45 perces koncertet adtak a kamerák előtt. A bulik helyszíni közönség nélkül zajlanak, kizárólag a technikai személyzet jelenlétében rögzítik az előadásokat.

Fotó: Szecsődi Balázs

Péterfy Bori and the Love Band

Kulisszatitkok és extra tartalmak

A fellépőkről készült fotók, videók, exkluzív tartalmak és a sztárok folyamatosan bővülő listája a honlapon és a produkció hivatalos Facebook és Instagram oldalán tekinthetők meg. A Raktárkoncert-felvételek az Antenna Hungária mindiGO TV alkalmazásában folyamatosan válnak majd elérhetővé. A koncertek megtekintéséhez csak egy ingyenes regisztrációra lesz szükséged a mindiGO TV mobilapplikáción, és máris elérhetővé válik többek között Charlie, Radics Gigi, a Quimby, Caramel, Rúzsa Magdi vagy Tóth Gabi koncertje.

Íme a Raktárkoncertek egy része képekben:

Fotó: Kaiser Ákos

Caramel a raktárstúdióban


Fotó: Kaiser Ákos

Caramel


Fotó: Szecsődi Balázs

Tóth Gabi


Fotó: Szecsődi Balázs

Charlie


Fotó: Szecsődi Balázs

Zorán


Fotó: Hirling Bálint

Bëlga


Fotó: Szecsődi Balázs

Ganxta Zolee és a Kartel


Fotó: Kaiser Ákos

Ivan and the Parazol


Fotó: Szecsődi Balázs

Rúzsa Magdi


Fotó: Kaiser Ákos

Budapest Klezmer Band


Pillants be a Raktárkoncert kulisszái mögé! Így zajlott az Anna and The Barbies felvétele:

youtu.be

RAKTÁRKONCERT: Anna and The Barbies / Behind the scenes
AMI MÉG ÉRDEKELHET