Kipróbálnád a megelevenedő Monopolyt?

A világ legnépszerűbb stratégiai játékának életnagyságú verziójában most te lehetsz a bábu.

Fotó: Facebook

Felnőtteknek klasszikus, gyerekeknek junior változatban nyílt meg London belvárosában az új játszóház és szabadulószoba. Ha Londonban jársz és egy nagyon menő, új helyet akarsz kipróbálni, akkor ez legyen az!

Sokak gyermekkori vágya valósult meg azzal, hogy életre kelt a világ legnépszerűbb társasjátéka, a Monopoly. A londoni Kings Cross Station közelében található Monopoly Lifesized Experience szórakoztató-központban élő szereplős társasjáték és szabadulószoba várja a játékos kedvűeket, akik tipikus angol fogásokkal és italokkal is töltődhetnek a The Top Hat bisztróban.

Fotó: Facebook

Természetesen a Monopoly 4D-s verzióját a legmodernebb eszközökkel tervezték meg, tehát nem olyan, mintha egy teljesen analóg játékot kellene személyesen eljátszani. A játék sokkal pörgősebb, mint az otthoni verzió, hiszen egy kör nagyjából 80 perc. A Lifesize verzióban választhatsz a következő játékok közül: Luxury, Classic, City és Junior.

A belépők ára igen borsos (De Londonban mi nem az?): a felnőtt Monopolykra 59 font, a Junior verzióra 25 font a belépő fejenként, de megéri, hiszen ez igazán szuper és emlékezetes családi vagy baráti program lehet.

Életnagyságú Monopoly London szívében:

youtu.be

Monopoly Lifesized - Official Trailer
AMI MÉG ÉRDEKELHET