Dua Lipa lehet az idegenvezetőd a világ legizgalmasabb városában

Az énekesnő 2022 óta hetente ajánl jó helyeket, programokat, most New Yorkba kalauzol el bennünket.

new york
Illusztráció: Shutterstock

Dua Lipa 2022 óta hetente ajánl jó helyeket, programokat az általa létrehozott programajánló platformon, most New Yorkban lesz az idegenvezetőnk. 5 különleges látnivalót ajánl, amelyek bizonyára nincsenek benne az útikönyvekben, de egészen biztosan meghatározó élményt jelentenek majd!

Dua Lipa listája

„Van valami New Yorkban, ami annyira mámorító. Nem tudom, hogy az utcák annyira ismerősek, hiszen olyanok, mintha egy film díszletei lennének, vagy a számtalan múzeum, galéria és étterem, esetleg az élénk, innovatív szcéna az, ami miatt mindig visszajövök” – vallott egy éve alapított, saját online kiadványa, a Service95 legutóbbi hírlevelében Dua Lipa, aki egy top 5 programlistát is összeállított a város aktuális kínálatából.

New York legjei

Fotó: Getty Images

Dua Lipa napjaink egyik legsikeresebb énekesnője, ám a koszovói származású művész otthonosan mozog a divat és a média világában is, valamint elkötelezett aktivista. A Service95 nevű platform a divattal, a művészettel és különböző társadalmi kérdésekkel foglalkozó cikkeket gyűjt össze a világ minden tájáról hírlevél formájában, valamint egy podcast is tartozik hozzá. A hírlevél megszokott tartozékai a különböző listák, a legutóbbi éppen Dua Lipától származik, aki felsorolta mit ajánl a mostani programlehetősége közül a New York-ban élőknek vagy az oda utazóknak.

lllusztráció: fotografiska.com

  1. Prima Facie – „Alig várom, hogy megnézzem ezt a darabot a hihetetlen Jodie Comer főszereplésével. Mindenki erről az előadásról beszél!”
  2. Lucali – „Elképesztően finom pizzát kaphatsz itt, ami megéri az elkerülhetetlen sorban állást.”
  3. Thierry Mugler: Couturissime – „A Brooklyn Museum új tárlata az első retrospektív kiállítás, amely a francia tervező munkáit mutatja be.”
  4. Housing Works Bookstore Café – „A kávézó és könyvesbolt teljes nyereségét az AIDS-szel élő New York-iak lakhatásának, egészségügyi ellátásának és egyéb szolgáltatásainak biztosítására fordítják.”
  5. Hip-Hop: Conscious, Unconscious –„A Fotografiska múzeum kiállítása hiphop 50 évét ünnepli – magával ragadó élmény.”
AMI MÉG ÉRDEKELHET