A velünk élő középkor: 5 látnivaló Bruges-ben egy tavaszi városlátogatáshoz

Bruges
Fotó: Getty Images/Gonzalo Azumendi

A tavasz talán a legideálisabb időszak, hogy olyan városokat látogassunk meg, amik nyáron már jóval zsúfoltabbak. Belgium bájos kisvárosa, Bruges, már a 2008-as Erőszakik (angol cím: In Bruges) előtt is népszerű célpontnak számított, de a sikerfillm bemutatása után Bruges történelmi óvárosa a legtöbb utazó bakancslistáján már ott van. Rajzos-videós kedvcsináló a hangulatos belga ékszeres dobozhoz, ahol olyan élmény sétálni, mintha időutazáson vennénk részt.

​Gyakran „észak Velencéjeként" is emlegetik a belga kisvárost, amely macskaköves utcáival, középkori hangulatot árasztó kőépületeivel minden évszakban elbűvölő, de a tavasz első hónapjábanmég a turistákat is elkerülhetjük. Ha ez még kevés motiváció lenne, akkor a helyi kézműves sörfőzdék, a csokoládéboltok és a kanálisokban úszkáló békés hattyúk látványának ígérete biztosan meggyőz minket, hogy felvegyük a bakancslistánkra.

Rajzos videónkban 5 látnivalót hoztunk a hangulatos belga kisvárosból, Bruges-ből. Illusztráció és animáció: Vincze Dóra/Drive ...

A velünk élő középkor – 5 látnivaló Bruges-ben

Illusztráció és animáció: Vincze Dóra/Drive Magazin

Kövessétek a közösségi csatornáinkat is, így nem maradtok le folyamatosan frissülő tartalmainkról: Drive Magazine néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!

AMI MÉG ÉRDEKELHET