Milyen lehet egy borkóstoló repülőjárat?

2023-ban indul az új repülő tárasaság, na de mit ajánl?

Fotó: Shutterstock

Az Invivo Air 5500 méteren fogja felszolgálni a borokat, de ez még nem minden! Az utasok egy komplett utazást kapnak, aminek csak egy része a borkóstolás....

Ha szereted a borokat, akkor az az Invivo Air nagy eséllyel felkerül majd a bakancslistádra. Az all-inclusive jegyet kínáló repülőtársaság szolgáltatása magában foglal egy nyolc borból álló borkóstolót a felhők felett és még több boros programot is, na de hol? Új-Zélandon!

Bor, túra, luxus

Fotó: Facebook

A legelső borkóstoló járat 2023. január 31-én indul Aucklandből, és mindössze két órával később száll le Queenstownba. Ezalatt az utasok egy vezetett, nyolc tételből álló borkóstolón vehetnek részt, amelyet az Invivo társalapítói, Tim Lightbourne és Rob Cameron tartanak, a kóstolás alatt a teljes díjnyertes Invivo termékkínálatot, a Graham Norton borokat és az Invivo X SJP tételeket is megízlelhetik a borkedvelők, de persze alacsony alkoholtartalmú és -mentes italok is lesznek a kínálatban.

Gasztrovakáció Queenstownban

Fotó: Facebook

A szálloda, ahol eltölthetnek az utasok egy éjszakát

A jegy körülbelül 270 000 forintba kerül személyenként, és magában foglalja a repülőjegyet, a Botswana Butchery fine dining étteremben elköltött vacsorát Queenstownban (természetesen Invivo borokkal párosítva), valamint egy éjszakát a Hilton Queenstown Resort & Spa-ban.

„Az Invivo Air a világ első borászati légitársasága, és már alig várjuk, hogy vendégeinket átkalauzolhassuk a tökéletes borkóstolási élményen – mind 5500 méter magasan az égben, mind a pincészetünkben a szárazföldön az egyik gyönyörű szőlőültetvényünkön, Central Otago tartományban." – nyilatkozta Rob Cameron, az Invivo Air társalapítója.

Az első, januári próbaútra nagyon gyorsan elkeltek a jegyek, de a borászati vállalat a nagy érdeklődésre való tekintettel még szervezni fog hasonló utakat 2023-ban, amelyekről a cég honlapján lehet érdeklődni.

AMI MÉG ÉRDEKELHET