Nézd meg léggömből a budapesti panorámát!

A Városligetben 150 méter magasan libegő Ballon-kilátóra már válthatunk jegyet.

Ha különleges tavaszi programra vágysz vagy valakinek szeretnél életre szóló élményt ajándékozni, akkor itt egy újabb budapesti programlehetőség!

Május elsejétől válthatunk jegyet Budapest legújabb látványosságára, a Ballon-kilátóra. A Városliget újdonságai között – a Magyar Zene Háza és a frissen átadott Néprajzi Múzeum mellett – kipróbálhatjuk a 150 méter magasan lebegő, 360 fokos panorámát nyújtó hőlégballont.

Fotó: ballonfly.hu

Gyereknapra azonban csak módjával tervezzünk vele, mivel a hőlégballonra csak 6 éven felüliek szállhatnak fel. A repülést olyan szakképzett, tapasztalt pilóták végzik, akiknek az a céljuk, hogy minél több emberrel megszerettessék a gázballonozást – talán még azokkal is, akik eddig féltek a magasságtól.

A repülés átlagos időtartama 15 perc, szép időben bármikor felszállhatunk, még este is, így megnézhetjük Budapestet esti kivilágításban is. Szeles, esős időben azonban érdemes érdeklődni, hogy felszáll-e a hőlégballon. Hétköznapokon 12 és 22 óra között, hétvégén pedig 10-től 22 óráig repülhetünk a Balloonfly-jal. A ballon kosarában egyszerre maximum 25 fő fér el, de kérhetünk egyedi ajánlatot is, ha egy eseményre (szülinapra, évfordulóra, lánybúcsúra stb.) szeretnénk magunknak lefoglalni a kilátót.

Jegyárak:

  • Felnőttjegy: 7000 Ft
  • Gyerekjegy: 5000 Ft (6-14 év között)
  • Családi jegy: 20 000 Ft (2 gyerek, 2 felnőtt, minden további gyereknek 3000 Ft)
  • Napnyugta-jegy: 15 000 Ft
  • Privát repülés: 200 000 Ft

Cím: 1148 Budapest, Városliget, Mimóza domb


AMI MÉG ÉRDEKELHET