Ez a legjobb, ingyenes autós app, ha sokat törődsz a járgányoddal!

Az nDRU alkalmazás segítségével minden autós szolgáltatásra könnyen rákereshetsz.

auto mobil
Fotó: Shutterstock

Az ingyenes nDRU alkalmazás segíti az autószervizek, autómosók, gumisok, műszaki vizsgabázisok és hasonló szolgáltatók napi működését, na és persze autótulajdonosként neked is sokkal egyszerűbbé teszi majd a kocsival kapcsolatos ügyintézést. Ez az utóbbi idők legjobb autós applikációja, ha igazán törődsz a járgányoddal!

Hogyan működik az app?

Magyarországon először olyan összefogó applikációt hozott össze a nDRU start-up, ami az egész autós iparágnak hatalmas segítséget nyújthat majd. Az nDRU ingyenesen elérhető Android és Apple készülékekre is. Autós felhasználóként a belépést után egy térképet látsz, amelyen megtalálhatod a közelben lévő autószervizeket, szolgáltatókat. A szolgáltatóra kattintva részletes képet kapsz a nyitvatartásról, az elérhető szolgáltatásokról és az árakról. Sőt, az általad keresett szolgáltatások kiválasztása után az alkalmazás felkínálja azokat az időpontokat, amikor az autószerviz fogadni tudja a kocsidat, és a kiválasztott időpontot pedig azonnal le tudod foglalni. Ez a legjobb alkalmazás, ha minden autóval kapcsolatos dokumentumot, szerződést, időszerű ellenőrzéseket akarsz egy helyen tartani digitálisan.

Minden egy helyen

Illusztráció: nDRU

„Az applikáción keresztül történő időpontfoglalással jelentősen megkönnyítjük az ügyfél életét, de a sokszor nehézkes időpontegyeztetési folyamat a szerviznek is jelentős hatékonyságnövekedést hoz. Az nDRU azzal a céllal indult, hogy az online munkaszervezéssel időt spóroljunk, mivel rengeteg erőforrást von el a szervizes munkáktól az adminisztráció és a telefonos ügyfélkommunikáció” – részletezte Kövesdán Krisztián, az nDRU egyik alapítója a cég közleményében.

Még egy nagy előnye van az új autós applikációnak: nemcsak az időpont-egyeztetést lehet intézni ezen keresztül, hanem a szervizben lévő autó javítását is nyomon tudod követni, ez pedig hatalmas segítség, hiszen az alkalmazásból előre tudhatod majd, hogy várhatóan mikor készül el a kocsid és mennyibe fog kerülni. És ez nem minden, mert az applikáció naplózza a szervizelés, vagyis a javítási előzményeket és költségeket is egyszerűen megtaláljuk.

Biztosítás és segélynyújtás egyszerűen

A járművedhez exkluzív előfizetéses ajánlatokat találsz az nDRU-ban: a biztosítási vagy segítségnyújtási szolgáltatásokat is figyelemmel kísérheted, ebből az is látszik, hogy a nDRU digitális folyamatai jelentős adminisztrációs terhet vesznek le a szolgáltató válláról és segítenek optimalizálni a működést, mert így sokkal kevesebben telefonálnak majd a központba. Minden autóval kapcsolatos szolgáltatást figyelemmel kísérhetsz az applikációban, így biztosan nem felejtesz el biztosítást, assistance-szolgáltatási tagságot, kötelező szervizt és vizsgát ütemezni a jövőben.

AMI MÉG ÉRDEKELHET