4 hét, 4 játék – Játssz velünk, és nyerj ajándékokat a fa alá!

December 1-23. között kvízjátékokkal és különleges nyereményekkel dobjuk fel az ünnepi készülődést.

Fotó: Getty Images

Nyakunkon a karácsony, ezért úgy döntöttünk, az olvasás nálunk decemberben ajándékot ér. Ha nyerni szeretnél valami különlegeset, ami még a karácsonyfa alatt is jól mutathat, figyeld az oldalunkat hétről hétre, ahol a cikkeinkhez kapcsolódó rövid kvízjátékokkal most nyerhetsz.

Hogyan játszhatok?

A mai naptól elindítjuk kvízsorozatunkat, amelyben minden héten más és más cikkünkkel kapcsolatban teszünk fel néhány kérdést. A helyesen válaszolók között pedig különleges ajándékokat sorsolunk ki.

A kvízkérdésekhez egy kis segítség: a helyes válaszokhoz szükséges információk ott vannak a cikkeinkben, csak jól kell keresni.

A nyertes sorsolása és kihirdetése után pedig már indítjuk is a következő kvízt egy újabb ajándékért. Az időpontokat és a nyereményeket az alábbiakban láthatod, az első játék pedig a mai nappal kezdetét is vette.

A 4 játék részletei:

1. játék: december 1-6.

A MOL LImo ajándékcsomagok egyenként egy 5000 forintos ajándékkártyát, egy táskát és egy bögrét tartalmaznak.

Ha megtaláltad a MOL Limóval kapcsolatos cikkünket, tudni fogod a válaszokat a kérdéseinkre, és esélyessé válsz rá, hogy te legyél annak a három szerencsésnek az egyike, akik megnyerik a praktikus MOL Limo-vászontáskából, bögréből és egy 5000 Ft értékű ajándékkártyából álló MOL Limo-ajándékcsomagok egyikét.

Sorsolás és eredményhirdetés: december 7., 16 óráig.

A MOL Limo ajándékcsomagokat nyerték:

  • gerjakj@gmail.com
  • solyom0802@gmail.com
  • papaiati123@gmail.com
A nyertesekkel e-mailben vesszük fel a kapcsolatot.

2. játék: december 7-12.

Fotó: Babos Tímea

A második játék nyereménye egy dedikált teniszlabda Babos Timitől

Olvasd el Babos Timivel készült anyagunkat, játssz, és nyerd meg a teniszlabdát, amelyet ő maga, a háromszoros világbajnok és négyszeres Grand Slam-győztes teniszezőnő dedikált!

Sorsolás és eredményhirdetés: december 13., 16 óráig

A nyertes: rangaeniko@gmail.com

A nyertest emailben értesítjük.

3. játék: december 13-17.

Keresd meg a világ legextrémebb stadionjairól szóló összeállításunkat, válaszolj a kérdésekre, és nyerj 2 belépőt a MOL Magyar Kupa jövő tavaszi döntőjére!

Sorsolás és eredményhirdetés: december 18., 16 óráig

A játék nyertese: peterolle0628@gmail.com

A nyertest emailben értesítjük.

4. játék: december 18-22.

Fiskars ajándékok

Keress rá a Fresh Cornerekben kapható Gianni-pizzákról szóló cikkünkre, amelyből sok más érdekesség mellett a helyes megfejtést is kiolvashatod kvízünk kérdéseire, és így esélyessé válsz arra, hogy megnyerd a 2 értékes FISKARS-ajándékcsomag (a csomag tartalma: 1 ültetőkanál, 1 ültetőkapa, 1 ültetővilla, 1 gereblye, 1 lombseprű és 1 univerzális kültéri seprű) egyikét.

Sorsolás és eredményhirdetés: december 23., 16 óráig

A 2 nyertes: szalaiati86@gmail.com és jozsefnagy@mol.hu

A nyerteseket emailben értesítjük.

Hol találom az első játékot?

Az első mini kvízjátékunk kérdéseit a MOL Limo-ajándékcsomagértitttalálod! A válaszokat csak be kell jelölnöd, majd kattints a küldés gombra. A megfejtéseket december 6-án éjfélig várjuk.

Honnan tudom meg, ha nyertem?

Ahogy véget ér az aktuálisan futó játék, másnap 16 óráig frissítjük cikkünket, így ezen az oldalon hétről hétre megtalálod az aktuális nyertes nevét. De a szerencsést e-mailben is értesítjük, ezért fontos, hogy mindenképp olyan címet adj meg, amin fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

A játékkal kapcsolatos részletes szabályzatot itt olvashatod el.

AMI MÉG ÉRDEKELHET