Utazási nosztalgia – Nyomtassunk fotókat mobilról!

Programajánlatunk: fotónyomtatás, képrendezgetés, visszaemlékezés, újabb utazás tervezése....

Fotó: Unsplash

Mi az, amire sosem jut időnk, miután megérkeztünk egy hosszú vakációról? A képek leválogatására vagy kinyomtatására, igaz? Itt az idő, hogy kiruccanás helyett, a nagy otthoni nyugalomban mégis útra keljünk kicsit – az emlékek között.

Ha a téli vakációból nagyon hiányzik a síelés, a rövid pár napos kiruccanások vagy egy hosszú, trópusi utazás, akkor jelen pillanatban, annyit tehetünk, hogy nosztalgiázunk. Megnézzük a kedvenc helyeinket képen vagy videón, végiggondoljuk, hova mennénk vissza szívesen vagy mit volt elég egyszer látni. Az emlékek közötti kutakodás pedig jó alkalom arra, hogy kinyomtassuk minden utazásról a kedvenc képeinket, következő lépésben pedig elkezdhetjük tervezni a 2021-es nyaralásunkat.

Ezúttal nem turisztikai célpontokat mutatunk, hanem mini, hordozható fotónyomtatókat, amelyekkel egy pillanat alatt elkészíthetjük az utazási albumunkat.

Fujifilm Instax Mini Link

Fotó: Tripont


A Fujifilm Instax okostelefonos nyomtatójával egy töltéssel 100 képet tudunk nyomtatni. Sőt nemcsak képet, hanem egy videó kiválasztott pillanatát is ki tudjuk nyomtatni vele 10 másodperc alatt. A 3-színes OLED fotónyomtató JPEG, PNG, HEIF formátumot tud kezelni. Pink, fehér és fekete színben kapható.

Xiaomi Mi Portable Photo Printer

Fotó: Xiaomi


A Xiaomi hordozható zsebnyomtatója Zink színtelen nyomtatási technológiával működik – ehhez egy festék alapú kristállyal borítják be a papírt. A mobilon szerkeszthetjük a képet a kívánt végeredményig, majd közvetlenül a telefonunkról nyomtathatjuk is! Elég 45 másodperc és máris kezünkben a választott fotó.

LG PD233 Pocket Bluetooth fotónyomtató

Fotó: LG


Szintén Zero Ink, azaz Zink nyomtatási technológiával, festékmentesen nyomtat az LG hordozható mininyomtatója. Az ultrakönnyű (kb. 20 dkg) és kompakt LG Pocket Photo fotónyomtató elfér egy zsebben vagy a tenyerünkben, tehát bárhova magunkkal vihetjük (jó társ lehet akár utazások közben is) és az ára is kedvező.

Kodak Smile hordozható fotónyomtató

Fotó: Kodak


A Kodak Smile applikációval nem csak a nyomtatást készíthetjük elő, de szerkeszthetjük, sőt animálhatjuk is a fotóinkat, és nyomtatható matricákat is helyezhetünk rá szerkesztés után. A több színben kapható mini nyomtató remek minőségben, Zink technológiával nyomtatja ki a kedvenc képeinket.

Canon SELPHY Square QX10 Termoszublimációs nyomtató

Fotó: Canon


A több színben kapható nedvességálló mini Canon nyomtató a lehető legjobb minőséget hozza a zsebnyomtatók között. Csak a hőszublimációs nyomtatóra és egy applikációra van szükségünk ahhoz, hogy profi minőségben láthassuk fotópapíron a kedvenc képeinket, és mindehhez csak 43 másodperc szükséges. Az instantfotókhoz (Instax, Polaroid) képest ezek a képek sokkal ellenállóbbak az UV-sugárzással és a nedvességgel szemben.

Polaroid Mint Mobilprinter

Fotó: Polaroid


Az instantfotózás királya, a Polaroid is kidobott egy szuper zsebnyomtatót, ráadásul rengeteg szép, stílusos szín közül is választhatunk. A Zink technikával nyomtató kicsi szerkezetet Androidos és iOS-es mobilról is könnyű kezelni egy alkalmazás segítségével.

AMI MÉG ÉRDEKELHET