10 ok, amiért ott kell lenni a 10. Strand Fesztiválon

Augusztus 18-án indul a jubileumi balatoni fesztivál.

Fotó: Facebook

Idén augusztus 18. és 21. között bulizhatunk a Zamárdiban megrendezett fesztiválon, ahol lesznek hazai fellépők, külföldi sztárok, a legjobb podcast műsorok, kertmozi, tüzijáték és persze strandolás!

1. VILÁGSZTÁROK

Egymásnak adják a mikrofont idén is a STRANDon fellépő világsztárok! Érkezik Sean Paul, Parov Stelar, Timmy Trumpet, a Clean Bandit, Tom Walker, a Kungs, Álvaro Soler, Barely Alive, Sam Feldt, The Stickmen.

2. HAJÓGYÁR X STRAND: LEGENDÁK

Igazán különleges duettek, feldolgozások készülnek az idei STRANDra a Hajógyár és a STRAND gondozásában. Olyan dalokat hallhatunk az idei nyártól a rádióban és az online felületeken, amelyeket nagyon szeretünk, de már régen hallottunk. Érkezik Charlie a Wellhellóval, Jónás Vera Katona Klári dalával, a Carson Coma a KFT-vel, az Analog Balaton egy Kispál-dallal, az Ivan and The Parazol pedig A besúgó című sorozat főcímdalát dolgozza fel Menyhárt Jenő közreműködésével.

3. HALOTT PÉNZ FESZTIVÁL

A 18 éves Halott Pénz sok emlékezetes koncertet adott már Zamárdiban. Ezúttal egy teljes nap az övék! A csapat 18. születésnapja alkalmából 18 koncertet és programot Marsalkó Dávidék szerveznek erre a napra.

Fotó: Facebook

4. AZ ELSŐ MAGYAR PODCASTFESZTIVÁL

A STRAND nem csak a zenéről szól. Olyannyira nem, hogy augusztus 18–20. között élőben vonulnak fel a legnépszerűbb hazai podcastok. Naponta két beszélgetést a STRANDon rögzítenek, a közönség pedig – rendhagyó módon – a helyszínen is hallgathatja, láthatja ezeket. Már biztos, hogy érkezik Istenes Bence és az IstenEst, Kadarkai Endre, Csernus Imre a Maflással, a Dob + Basszus és a Concorde csapata.

5. TELEKOM KRAFT KERT

Jógával indul a nap, nappal kreatív alkotóház, bűvészek, stand-uposok, zeneszerzők, dalszövegírók váltják egymást a vízparti ligetben, este pedig a közönség lehet a DJ: azok a dalok szólalnak meg, amelyeket a legtöbben kérnek, amelyekre a legtöbben szavaznak a STRAND appon keresztül!

6. A BALATON LEGNAGYOBB TŰZIJÁTÉKA

Ha egy fesztivál augusztus 20-án is zajlik, nem lehet kérdés, hogy a tó körüli tűzijátékok közül a legnagyobbat szeretné prezentálni.

7. VALMAR-NAP

„Úúúúristen! Ki ez a lány? Ki ez a lány??” Nem kérdés, hogy az év egyik legnagyobb slágere született a VALMAR és Szikora Robi közreműködésével. A VALMAR első nagyszínpados show-jának vendége lesz sok olyan arc, akikkel már eddig is nagy dalok születtek: Manuel, Bruno x Spacc és még nagyon sokan! Az éjszaka pedig a World is Mine csapatáé!

Fotó: Facebook

8. TÁBORTŰZ – JÁRAI MÁRKKAL

A STRAND egyik legnépszerűbb helyszíne akkor kel életre, amikor a nagyszínpad elhallgat. Járai Márk a házigazda a Tábortűz mellett, ahová a Halott Pénz énekese naponta 2-3 vendéget hív. Idén Lovasi András is vállalta, hogy gitárt ragad.

9. FILMIO KERTMOZI

Naponta 2 magyar film a Filmio Kertmoziban: az egyiket a STRAND fellépői választják ki, a másikról a közönség dönt!

10. NAPI CSATÁK A BUDAVÁRI PALOTANEGYEDBEN

Érdemes készülni a napközbenre, hiszen a sok-sok csevegés és zene mellett olyan csatákon vehetsz részt, amire mindig vártál! Kötélhúzás, párnacsata és más kalandok, naponta egyszer, csak a STRANDon!

AMI MÉG ÉRDEKELHET