10 nap strand + buli a Balaton-parton

Kétszer 5 nap fesztivál Balatonvilágoson, ahol végre újra együtt lehet nyaralni és szórakozni.

Fotó: Facebook

A 2020 Strand Fesztivál néven futó programsorozatot idén már 10 nap strand néven és Balatonvilágoson rendezik meg. Az első része augusztus 18-22. között, a második felvonás augusztus 25-29. között lesz.

2021-ben Zamárdi egyetlen tömegrendezvénynek sem ad otthont, a STRAND Fesztivál ezért ideiglenesen Balatonvilágosra, a Club Aliga területére költözik. A 10 nap strand egyik kedvenc helyszíne, a Tábortűz programját idén is Járai Márk szervezi, a STRAND Kertmozi házigazdája pedig Tilla. Minden nap érkeznek a Dumaszínház művészei, a MOL Nagyon Balaton csapata élőben rögzít a helyszínen zajló podcast-beszélgetéseket a fesztiválozókat érintő sok-sok témában. A főszerep persze most is a vízpartnak jut, ahol egész nap programok és játékok várják a fesztiválozókat.

Kiket láthatunk, hallhatunk?

A MOL-Petőfi Rádió Nagyszínpadon zenélnek majd (időrendben és teljesség igénye nélkül) a The Biebers, a Milky Chance, Majka & Curtis, Ganxta Zolee és a kartel, Road, Tankcsapda, Hősök, Irie Maffia, Halott pénz, Alle Farben, Bagossy Brothers Company, Lost Frequencies. A fesztivál második szakaszában pedig olyan nagy nevek lesznek például, mint Martin Solveig, Nouvelle Vauge, Ákos, Punanny Massif, Vad Fruttik, Well Hello, Follow The Flow, Belga.

Érdemes csekkolni a Dumaszínház fellépőinek sorát, mert nagyon színes és szórakoztató lesz a fellépők műsora. Lesz játszóház és Strandkávéház, valamint Telekom Kraft kis színpad délutáni, esti programokkal.

Fotó: Facebook

Biztonságos fesztiválozás

Az érvényben lévő szabályok szerint a rendezvényen kizárólag koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő 18. életévét be nem töltött személy tartózkodhat.

A védettség igazolásához védettségi igazolvány, vagy a koronavírus elleni védőoltást igazoló applikáció felmutatása szükséges.

A koronavírus elleni védettség igazolása során a személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány (személyazonosító igazolvány, vezetői engedély, útlevél) bemutatása is kérhető.

A szervezők az kérik, csak akkor vásárolj belépőjegyet, ha a rendezvényre történő belépéskor ezekkel rendelkezni fogsz, vagy a védett személy felügyelete biztosított lesz. Ezek hiányában, illetve a szükséges igazolások/igazolványok érvényességi idejének lejárta esetén a szervező megtagadja a rendezvényre történő belépést és kizárja a jegy, termék, szolgáltatás visszatérítését.

Ez vár rád is az idei fesztiválon:

youtu.be

STRAND fesztivál 2019 - Official Aftermovie
AMI MÉG ÉRDEKELHET